Pos system forbinder nemt din kasseterminal og din e-shop

Hvilket pos system bruger din forretning? Det kan godt betale sig at investere pengene i at få et der optimerer oplevelsen bedst muligt for både kunder og personale. I indlægget her taler vi mere om hvilke features der er gode at have i sådan et system.

Disse features bør din butiks Pos system have

Bruger du et godt pos system eller Point of Sale system i din butik? Hvis du driver både fysisk butik og webshop, er det en kæmpe fordel at der er sammenhæng mellem dem. Det skal være nemt at ændre noget i systemet, fra den ene ende til den anden. Det kan for eksempel være når vare inventar overføres fra Webshop til butik eller omvendt. Her er det belejligt, nemt og hurtigt at kunne gå ind i backend af dit pos system og flytte inventar, således at tallene i systemet passer med det fysiske antal af produkter som er overflyttet fra et sted til et andet.

Der er mange ting du nemt vil kunne tilføje i backend, således at det popper op i din kasseterminal når du skal bruge det. Når du sælger en vare til en kunde, skal den vare helst gerne ligge i systemet, og forsvinde i det øjeblik salget foretages. På den måde hjælper systemet dig med at holde styr på inventar, og kan give analyser på hvor meget der er solgt at hver produkt gruppe. Du kan nemt se hvis der er styles eller størrelser der er udsolgt, og dit pos system viser også analyser på hvad der har solgt bedst på dagen samt hvor mange transaktioner der er kørt igennem.

Hvilken kasseterminal bruger du?
Uanset om din kasseterminal er et decideret kasseapparat eller en iPad med en tilkoblet dankort terminal, så kan du sagtens tilkoble et pos system. Det som det kræver er at din kasseterminal er digital. Det kan være et kasseapparat med en skærm og et indbygget system, hvor softwaren kan tilpasses ud fra din forretnings behov. Står du med en bagerforretning, vil du måske gerne have overblik over hvor mange håndværkere der sælges sammenlignet med gulerodsboller.

Det giver dig nemlig en indikation på hvor meget der skal bages til den efterfølgende dag. Mange forretninger måler ofte på salgstal ved at kigge på samme dag sidste uge, eller samme måned sidste år. Over tid bliver du i stand til at kunne planlægge hvor stort antal du skal have i butikken af hver varegruppe. Dit pos system holder nemlig styr på hvor meget der er solgt på bestemte tidspunkter.